ROMEO & JULIET ANKÜ SAHNESİNDE

İngilizce’yi etkili kullanan, yaşayarak öğrenen ANKÜ Özel Ortaokulu öğrencileri, yurtdışından gelen, yetenekli oyuncular tarafından sahnelenen ‘ROMEO&JULIET’ isimli eseri 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde izleme şansı buldular. Tiyatro gösterisinden önce sınıf içinde İngilizce öğretmenleri tarafından oyunla ilgili aktiviteler yapıldı ve oyunun şarkıları öğrencilere öğretildi. Böylece gösteri süresince, tiyatro oyununa etkili bir katılım sağlandı. Öğrencilerin interaktif bir şekilde tiyatro gösterisinin içinde yer almaları, sorulan sorulara İngilizce yanıtlar vererek oyunu yönlendirmeleri ve izledikleri gösterinin bir parçası olmaları öğrencilerimizi çok mutlu etti. ANKÜ İngilizce öğretmenleri olarak öğrencilerimize farklı öğrenme ortamları sunan İngilizce tiyatro gösterilerini önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlamaktayız.