ANKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Bu içerik 22.06.2023 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN, SEVGİLİ MEZUNLARIMIZ!

20 Haziran Salı günü 2023 Dönemi mezunlarımız, Ankara Üniversitesinin Tandoğan Yerleşkesindeki Güneş Meydanında düzenlenen törenle ANKÜ Özel Anadolu Lisesine ve ANKÜ Özel Fen Lisesine veda ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı törende öğrencilerimizi, aileleri ve ANKÜ Özel Anadolu-Fen Lisesinin tüm çalışanları yalnız bırakmadı.

Törenimizde mezun öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Semiyha TUNCEL’e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Müdürümüze, okul idarecilerimize ve lisemizin değerli öğretmenlerine, velilerimize çok teşekkür ederiz.

ANKÜ ailesi olarak 2023 Mezunlarımıza yaşamlarında mutluluk, sağlık ve başarı dolu günler diler. En güzel anılarını yaşadıkları ANKÜ’nün hayatın bu zorlu yolculuğunda her daim yanlarında ve yüreklerinde olduğunu bilmelerini isteriz.
Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Canım Öğrencilerimiz!