19 MAYIS COŞKUSU TÜM YÜREKLERDE!

Bu içerik 20.05.2023 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da özgürlük meşalesini tutuşturmasının simgesi olan Samsun’a çıkışının 104.yılı Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu-Fen Lisesi tarafından hazırlanan güzel bir törenle Ankara Üniversitesi Tandoğan Rektörlük Yerleşkesi Güneş Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin genç fidanları, Atatürk ve silah arkadaşlarına olan saygı ve teşekkürlerini bir kere daha dile getirdiler. Oratoryo, şarkılar, marşlar, danslar, spor gösterileriyle süslenen törenimiz; Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Necdet ÜNÜVAR’ ın, davetlilerin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu güzel törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyet’in ilelebet payidar kalacağına and içeriz.

Ne Mutlu, Türküm Diyene!