YOLUNUZ AÇIK OLSUN, SEVGİLİ MEZUNLARIMIZ!

Bu içerik 30.06.2021 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

29 Haziran Salı günü 2021 Dönemi mezunlarımız, Ankara Üniversitesinin Tandoğan Yerleşkesindeki Güneş Meydanında pandemi şartlarına uygun bir şekilde düzenlenen törenle ANKÜ Özel Anadolu Lisesine veda ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı törende öğrencilerimizi, aileleri ve ANKÜ Özel Anadolu Lisesinin tüm çalışanları yalnız bırakmadı.

Törenimizde mezun öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR’a, Yönetim Kurulu üyelerimize, okul idarecilerimize ve lisemizin değerli öğretmenlerine, velilerimize çok teşekkür ederiz.

ANKÜ ailesi olarak 2021 Mezunlarımıza yaşamlarında mutluluk, sağlık ve başarı dolu günler diler. En güzel anılarını yaşadıkları ANKÜ’nün hayatın bu zorlu yolculuğunda her daim yanlarında ve yüreklerinde olduğunu bilmelerini isteriz.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Canım Öğrencilerimiz!