“YERDEKİ YILDIZLAR / HER ÇOCUK ÖZELDİR”

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

16 Haziran 2017 tarihinde okulumuz psijokoliojik danışmanı Gülden KURT “Bireysel Farklılıklar” konusunda 2016-2017 Öğretim Yılı Haziran Dönemi Öğretmenlerin mesleki çalışmaları kapsamında öğretmenlerimiz için seminer gerçekleştirdi.

Öğretmenlerimiz seminere her çocuğun özel olduğunu, okulun, anne-babanın bir çocuğun hayatını karartabileceği gibi bir öğretmenin öğrencisine dokunarak karanlıktan aydınlığa çıkarabileceğini vurgulayan “Yerdeki Yıldızlar” filmini izleyerek başladı. Sonrasında film ve biresel farklılıklar ile lgili söyleşi yapıldı. Söyleşinin ardından gruplar halinde bireysel ayrılıkları vurgulayan poster çalışması gerçekleştirildi.

Semineri gerçekleştiren Gülden KURT’a, programı destekleyen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Huriye İKİNCİ, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Zekai ÖZCANLI ve Öğrenci İşleri sorumlumuz Çiğdem GÖKMEN’e teşekkür ediyoruz.