VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE YKS BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

12-19 Ekim 2017 tarihleri arasında veli ve öğrencilerimize yönelik olarak YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir. Toplantılarda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR YKS süreci ve okul başarıları, Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ YKS sistemi, Kurs Koordinatörü Sefa Yıldız UĞURLU YKS sistemine göre güncellenen kursların içeri, Rehber Öğretmen Gülden KURT YKS süreci ve genel rehberlik çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Okulumuz anında YKS sistemine uygun programı uygulamaya koyarak, veli ve öğrencileri de bilgilendirerek, öğrencilerin sıkıntı yaşamasını engellemiştir. Değerli eğitim personelimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize YKS’de başarılar diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi