TÖK’23 – “Cumhuriyet’in Genç Fidanı, Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutluyor”

Bu içerik 25.04.2023 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi Tarih Kulübü olarak 2012’den beri düzenlediğimiz, gelenekselleşen Tarih Öğrenci Konferansı (TÖK), Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla bu yıl TÖK’23 Cumhuriyet teması ile gerçekleştirilmiştir.

“Cumhuriyet’in Genç Fidanı, Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutluyor” parolasıyla, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sunumlar ile misafir okulların katılımlarıyla zenginleşen etkinliğimiz, öğrencilerimizde tarih bilincinin oluşmasına katkı sağlamıştır.

Okul kültürümüzün önemli bir parçası olan ANKÜ TÖK, tarihine ve coğrafyasına ilgili, okumayı-araştırmayı seven öğrenciler yetiştirilmesine, öğrencilerimizde gerçek yaşam becerilerinin geliştirilmesine çok önemli katkı sağlamaktadır.