SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ ” “75.YIL HUZUREVİ”ANKÜ’DE

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

28 Nisan Cuma günü Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından hazırlanan “Aşkın Halleri” adlı şiir dinletimize katılmak üzere Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında bizlerle birlikte olan, “75.Yıl Huzurevi” nden kalan emekli öğretmenleri okulumuza davet ettik. Gelen çok kıymetli misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederiz.
Onur Konuğumuz Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Yekta Güngör ÖZDEN ve Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR ile birlikte yenilen yemekten sonra Şiir dinletisi izlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.