OSMANLI BAŞKENTLERİ GEZİSİ

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi öğrencileri 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde Osmanlı Başkentleri gezisine katılmışlardır. Sosyal Bilimler zümresinin gerçekleştirdiği gezi Tarih Öğretmenleri Emre ERSEVEN, Onur ERBATU ve Matematik Öğretmeni Sefa YILDIZ UĞURLU rehberliğinde gerçekleşmiştir. Öğrencilerimize tarihsel alan bilgisi, müze eğitimi ve tarihsel empati becerisi kazandırmayı hedefleyen gezi kapsamında Osmanlı Başkentleri ve Bizans kalıntıları gezdirilmiştir. Bilecik, İznik, Mudanya, Bursa bölgelerini gezen öğrencilerimiz tarihsel değişimin farkına vararak yaparak yaşayarak öğrenme öğrenmenin keyfini çıkardılar. Tarihi ören yerlerini ve tarihi mekanları ziyaret ederek tarih bilinci kazandılar.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi