Öğretmenler Günü

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Öğretmenler günü, Onur Kurulu Başkanımız Emel TENGİLİMOĞLU’nun tüm gün için hazırladığı sürprizlerle dolu bir programla çoşkulu bir şekilde okulumuzda kutlandı.

Sabah müzik öğretmenimiz Burak Erman ile öğrencilerimizin hazırladığı piyano dinletisi ve çiçeklerle öğretmenlerimizi karşıladık.

Hazırladığımız tebrik kartları gün içerisinde öğretmenlerimize, öğrencilerimiz tarafından verildi.

Programda Öğretmenlerimizin çocukluk ve günümüzdeki fotoğrafları ile hazırlanan

‘’Geleceğin öğretmenleriydiler’’ isimli videomuz büyük beğeni topladı.

10-C sınıfı öğrencilerimizden Asya ÖZDEMİR lirik dans performansıyla sahne aldı.

Hazırlanan bir video ile 11-C sınıfı öğrencimiz’’ Benim hala umudum var’’isimli şarkıyı başarılı bir şekilde seslendirdi.

Öğrencilerimizin yazmış oldukları, öğretmenler hakkındaki düşünceleri okundu.

‘’Benim adım öğretmen’’ isimli şarkı eşliğinde öğretmenlerimiz için hazırladığımız videoyu büyük bir keyifle izledik.

Okul aile birliğimiz tarafından belirlenen hediyelerimiz öğretmenlerimize öğrenciler tarafından verildi.

Burak hocamızın hazırladığı 11-C sınıfı öğrencimiz Umut Ardıl Çelik’in yönettiği öğretmen marşı ile Programımızı sonlandırdık.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta Olmak Üzere; Karanlığa Işık Tutan Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü Kutluyoruz.