MÜZEDE BİR GECE

Bu içerik 20.03.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

16 – 17 Mart 2019 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsünde Çocuk Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ankara Üniversitesi Çocuk Üniversitesi, Ankara Üniversitesi İktisadi İşletme ve Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları İlkokul ve Ortaokul ICT öğretmenleri işbirliği kapsamında 4-D sınıfı öğrencilerinin katılımı ile “Müzede Bir Gece” etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sürecinde 3D tasarım programları ve ahşap makine setleri kullanmış, bu doğrultuda öğrencilerimiz tarafından müzede bulunan eksik oyuncaklar tamamlanmış, ayrıca öğrencilerimiz kendilerine özgün oyuncaklar tasarlamışlardır.