MİLLİ MÜCADELENİN 100.YILINDA GURURLA SENİN YOLUNDA

Bu içerik 20.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da özgürlük meşalesini tutuşturmasının simgesi olan Samsun’a çıkışının 100.yılı Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu-Fen Lisesi tarafından hazırlan güzel bir törenle Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü Yerleşkesindeki Güneş Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyeti’mizin genç fidanları, Atatürk ve silah arkadaşlarına olan saygı ve teşekkürlerini bir kere daha dile getirdiler. Oratoryo, şarkılar, marşlar, halk oyunları, modern danslar, spor gösterileriyle süslenen törenimiz katılan herkes tarafından büyük beğeniyle izlenmiştir.
Bu güzel törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyet’in ilelebet payidar kalacağına and içeriz.
Ne Mutlu, Türküm Diyene!