MCMUN 2016’DA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ MUN kulübünden 21 öğrencimiz 09-12 Aralık 2016 tarihleri arasında ODTÜ Koleji’nde düzenlenen MCMUN 2016 konferansına katılmışlardı.Öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL, Deniz Ege SEYİTOĞLU, Utku ELHAN, Umut ALTUN ve Ece TUGA “SEÇKİN DELEGE”, Eda Develioğlu Alara KARACABEY ve Güney ÖZDEMİR “ONUR ÖDÜLÜ” alarak gurur kaynağımız olmuşlardır. ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, katılan okullar arasında toplam sekiz ödül ile en çok ödülü alma başarısını göstermiştir. Öğrencilerimize sertifikaları ve ödülleri Müdür Yardımcımız Mesut YILDIRIM tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi