KARİYER GELİŞİM PROGRAMI – MESLEK TANITIM SÖYLEŞİLERİ – TIP DOKTORLUĞU

Bu içerik 09.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin  “MESLEK TANITIM SÖYLEŞİLERİ” nden üçüncüsü, 10 Ocak 2018 tarihinde Tıp Doktorluğu alanının tanıtımı yapıldı.   Söyleşi  Prof. Dr. Sancar BAYAR  ile gerçekleşti.

Söyleşide Prof. Dr. Sancar BAYAR , doktor olmaya nasıl karar verdiğini, lise ve üniversite  üniversite sonrası yıllarında yaptıkları çalışmalardan, çalışma hayatlarından, doktorların ve mesleklerinde başarılı olan kişilerin ortak özelliklerinden, Türkiye’de ve dünyadaki tıp eğitiminden, cerrahideki bilimsel gelişmelerden bahsederek  öğrencilerimizi aydınlatıcı ve yeni bakış açıları kazandırma yönünde bilgilendirme yapmıştır. Konuşmasında özellikle çok okumanın kişiye yeni kapılar açacağını, iyi derecede İngilizce ve ikinci yabancı dil bilmelerinin onları her zaman bir adım önde yapacağını belirtti.

Öğrencilerimizin yüksek ilgiyle izledikleri, sorularına cevap bulabildikleri söyleşiden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi