KAĞIT KATLAMA ETKİNLİĞİ

Bu içerik 03.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

26 Aralık 2017 tarihinde Ankara Üniversitesi Kore Dili Edebiyatı bölümünden 12 öğrenci okul öncesi sınıflarımızı ziyaret ettiler.
Çocuklar, geleneksel kıyafetleri olan “Hanbok”un kağıt katlamasını ve ardından kitap ayracına dönüştürülmesi çalışmasını büyük bir dikkat ve özenle yaptılar. Çocukların, isimlerini Kore dilinde yazmaya çalışmaları ve konuşmaları bu konuda ne kadar istekli ve dikkatli olduklarının göstergesiydi.
Bu keyifli ve heyecan verici uygulama için Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sayın Huriye İKİNCİ ’ye ve davetimizi kabul eden Kore Dili Edebiyatı Öğrencilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.