Jean RENÉ ve Claude ANKÜ’de

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

21 Mart Salı Günü, Frankofoni haftası kapsamında  yazar, besteci ve çevirmen Jean RENÉ ve Claude okulumuzda muhteşem bir konser verdiler. Öğrencilerimizin de şarkılara etkin katılımıyla renklenen konser için sanatçılarımıza ve bu organizasyonu gerçekleştiren Fransız Kültür Merkezi adına Sayın Hülya ÖZ’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tekrar yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle.

Dans le cadre de la semaine de la Francophonie, Monsieur Jean RENÉ, auteur-compositeur-interprète français, et Monsieur Claude  sont venus  à notre école. Nous avons passé un très agréable moment. Quel plaisir de se retrouver tous ensemble! Au plaisir d’être ensemble à nouveau. Merci encore.

ANKÜ Özel Okulları