Etwinning Proje Etkinliklerimiz Evden Devam Ediyor

Bu içerik 28.03.2020 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz İlkokul kademesinde yürütülen Etwinning projesi “Tiny Explorers Workshop” etkinlikleri, uzaktan eğitim sürecinde kaldığı yerden evde devam ediyor.
Mart ayı atölyesi “Drama and Music Workshop” kapsamında öğrencilerimiz, atık materyallerden kendi müzik aletlerini yaptılar. Öğrencilerimizle düzenlenen online görüşmede müzik aletlerini birbirlerine gösterme ve çalma fırsatı yakaladılar. Ayrıca proje ekibinden bir öğrencimiz “Our National Heroes” etkinliği kapsamında ilk kadın savaş pilotu olan Sabiha Gökçen’i canlandırmıştır.
Çalışmalarından dolayı tüm proje ekibi öğrencilerimize teşekkür ediyor ve diğer çalışmalarında da başarılar diliyoruz.