ERKEK VOLEYBOL EFELER LİGİ LİDERİ ZİRAAT BANKASI ANKÜ’DE

Bu içerik 05.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Voleybol Efeler liginde lider konumda olan Ziraat Bankası Spor Kulübü oyuncuları ve teknik kadro 15.11.2017 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen ‘Voleybol oynamak istiyorum’ adlı söyleşiye katıldı. Söyleşi öncesi okulumuzun öğrencileri ile bir araya gelen oyuncular, izlenilen tanıtım videosu ardından voleybol kariyerlerine nasıl başladıklarını, sporda profesyonel olmanın ayrıcalıklarını, hayatlarına kattığı olumlu değerleri ve beslenmenin önemi hakkında bilgiler vererek renkli ve eğlenceli sohbet gerçekleştirdiler.Ziraat Bankası Spor Kulübü oyuncuları, teknik ekibine ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi