EĞİTİMDE METEOROLOJİ GÜNLERİ KONFERANSI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

11 Mayıs 2016 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı (ANKÜ) Özel Anadolu Lisesi “Eğitimde Meteoroloji Günleri” kapsamında Devlet Meteoroloji İşleriGenel Müdürlüğü’nden Sayın Buğra İYİGÜN’ü konuk etti. Meteorolojini kuruluş amacı, 7/24 kesintisiz verilen hizmetler, halkın meteorolojik durumlardan haberdar edilmesi, günlük hayatın içinde hava olaylarının nasıl gözlemlendiği, hava olaylarının nasıl yorumlanması gerektiği konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi. Sunumunu “Gençler Meteorolojiyi Öğrenin Havanız Olsun” sloganıyla bitiren İYİGÜN öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara da ayrıntılı cevaplar verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ve Sayın Buğra İYİGÜN’e sunum ve bilgilendirmelerinden dolayı Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı (ANKÜ) Özel Anadolu Lisesi olarak teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi