“DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

1994 yılında UNESCO tarafından Öğretmenler Günü olarak kutlanması için önerilen 5 Ekim günü bütün dünya eğitimcilerin ortak günü olarak kutlanmaktadır. ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi, bu anlamlı günde hoş bir etkinlik gerçekleştirdi. Okulumuzun Değerli öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni Hatice F. ÖZBASMACI ve Coğrafya Öğretmeni Yaşar ÇAKMAK konferans salonunda öğretmenlik anılarını tazeleyip öğrencilerimizle çok sıcak ve içten bir söyleşi gerçekleştirdiler. “Dünya Öğretmenler Günü”nde bizlerle söyleşi gerçekleştiren saygı değer öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin Dünya Öğretmenler gününü kutluyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi