Buket UZUNER İle Söyleşi

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileri bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Uluslararası Ankara Öykü Günleri’nin 12 Mayıs 2016’da yapılan törenine katıldı. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Salonu’nda düzenlenen törende Türk edebiyatının yaşayan en önemli değerlerinden ve usta kalemlerinden biri olan Buket UZUNER Onur Ödülünü aldı. Ödülünü edebiyat çizgisini anlatan bir konuşmayla süsleyen değerli yazar, konuşması ve duruşuyla herkesi etkiledi. Öğrencilerin kitabını okudukları bir yazarla tanışma imkanı bulduğu bu törende ayrıca Rektör Erkan İbiş, Ankara Öykü Derneği Başkanı Özcan Karabulut, edebiyat eleştirmeni Çiğdem Ülker de yazar Buket Uzuner ve öykü türüyle ilgili değerli fikirlerini paylaştılar.