BANA BİR MASAL ANLAT

Bu içerik 31.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Çocuk edebiyatının vazgeçilmezlerinden biridir masal. Kimi zaman çok uzak ülkelerden gelen devler çıkar karşınıza; kimi zaman saçları ipekten, kokusu gülden, teni pamuktan olan prensesler karşılar sizi masal dünyasının giriş kapısında.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen “Bana Bir Masal Anlat” adlı masal anlatma etkinliğine 5-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Elif ORMANCI “Fareli Köyün Kavalcısı”, 5-B sınıfı öğrencilerinden Naz DURSUN “Sindirella, 5-C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Duru İNALTUN “Hansel ve Gretel, Nihan OLĞAR “Veren Ağaç”, 5- D sınıfı öğrencilerinden Bilgesu CANDANSAYAR “Rapunzel” masalları ile katılmışlardır.

Öğrencilerimizin anlatılarını dinlerken masalların gizemli dünyasında büyüleyici bir yolculuğa çıkmanın mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, herkese masal dolu günler diliyoruz.