ANKÜ’NÜN “BOYACI” SI İŞ BAŞINDA!

Bu içerik 25.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileriyle Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi Öğretmenleri tarafından hazırlanan, Tuncer CÜCENOĞLU’NUN yazdığı “Boyacı” adlı tiyatro oyunumuz 9 Nisan Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda seyircisine perdelerini açtı.

“Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar Arası 21. Tiyatro Festivali” kapsamında sahnelenen oyunumuz hem seyirciden hem de İlçe Kültür- Edebiyat Komisyonunun değerli üyeleri tarafından tam not aldı. Küçük bir muayenehanede Boyacı Kadir Usta’nın başına gelen birçok komik ve ilginç olayın hızlı bir şekilde aktığı tiyatro oyununda lisemizin öğrencileri müthiş bir performans ortaya koyarak izleyen herkesin beğenisini kazandı.

“Boyacı” oyununun sahneleneceği yer ve tarihler:

• 2 Mayıs 2018 saat 15.00’te Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Salonunda üniversitemizin öğrenci ve öğretim üyelerini,
  • Yıl Sonu Şenliğimiz 31 Mayıs 2018, saat 17.15’te Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi Konferans Salonu tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Emeklerinden dolayı; öğrencilerimize, Türk Dili ve Edebiyatı Zümremize çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi