ANKÜ’lü Minikler Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Bu içerik 31.10.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okul Öncesi çocukları 4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma günü kapsamında bir program düzenledi.

Program 4 Ekim 2018 tarihinde okul idaresi tarafından alınan kedi mamalarının paketlenmesiyle başlamıştır. Mamalar mama kaplarıyla birlikte, sokakta yaşayan dost kedilerimize verilmek üzere çocuklarımıza teslim edilmiştir.

Veteriner hekim velimiz Sayın Yasemin Demirbaş’ın çocuklarımıza hayvan sevgisi, hayvanları koruma yöntemleri ve onlara yaklaşım şekillerimizi canlandırma yoluyla yaptığı sunum çocuklar tarafından merakla izlendi.

Sunum sonunda köpek eğitmeni Tarkan ÖZVARDAR da köpekleri ZİPPO ve ADOL ile yaptığı gösteri beğeniyle izlendi.

Çalışmalarımıza katkıda bulunan değerli velimiz Sayın Yasemin Demirbaş’a, Tarkan ÖZVARDAR’a ve Sevim Isparta’ya ANKÜ Okulları olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.