ANKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Bu içerik 08.06.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi 2017-2018 Öğretim Yılı Mezunlarını uğurladı.  Ankara Üniversitesi Tandoğan kampüsünde coşkulu törenimize Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN, Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Vakıf Yönetim Kurulu önceki Başkanlarımızdan Prof. Dr. Yetkin GÜNGÖR, Bilim Kurulu Üyemiz ve Eğitim Danışmanımız Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma BIKMAZ, Eğitim Danışmanımız Prof. Dr. Müge ARTAR, Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR, Ortaokul Müdürümüz Mehtap ÜNAL ACAR, İlkokul Müdürümüz Emine DURAN, yöneticiler, öğretmen ve velilerin katılımıyla başladı. Öğrencilerimizin seremoni ile yerlerini almasından sonra Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR ve Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN’un konuşmalarının ardından, Okul Üçüncümüz Göktuğ ÇAĞIRAN, Okul İkincilerimiz Ada HATİPOĞLU, Sacit PEKER ve Okul Birincimiz Damla ERSAN mezuniyet konuşmalarını yapmış ve Okul Mezuniyet Kütüğü’ne isimliğini çakmıştır. Mezun öğrencilerimize plaketlerinin verilmesinin ardından, Bayrak ve Okul Flaması 11. Sınıf öğrencimiz Melisa KOLUAÇIK ’a Okul Birincimiz Damla ERSAN tarafından devir edilmiştir. Kakül değişikliği ve kep atmadan sonra düzenlenen kokteyl ile törenimiz sona ermiştir. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyoruz. Kutlama törenimizde bizleri yalnız bırakmayan bütün yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi