ANKÜ’de İNGİLİZCE MÜNAZARA

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

4/1/2017 tarihinde 9 ve 10. sınıf grupları arasında  İngilizce olarak gerçekleştirilen  münazara öğrencilerin yoğun hazırlıkları sonucunda oldukça çekişmeli geçmiştir.  ‘Vejetaryenlik Sağlıklıdır ‘ görüşü 10. sınıf, ‘Sağlıklı Değildir’ görüşü ise  9. sınıf öğrencilerimiz tarafından savunulmuştur. Öğretmenlerimizden oluşan jüri 10 . sınıf öğrencilerimizin savunmasını daha inandırıcı bulmuş ve kendilerini kazanan ilan etmiştir. Bu grup, ikinci dönem başka bir konu hakkında  11. sınıf öğrencilerimizle münazara yapacaktır. Katılımcıların İngilizceyi oldukça doğru ve  akıcı kullanmaları öğretmenlerin gurur kaynağı olmuştur.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi