ANKÜ’de BİLİM İNSANLARI YETİŞİYOR – XVI. BİLİM ŞENLİĞİ

Bu içerik 30.03.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Özel Anadolu Lisesi FKB zümresinin hazırladığı ‘İÇİMİZDEKİ BİLİM İNSANLARI’ temalı 16. Bilim şenliği 28 Mart Çarşamba günü gerçekleşti. Şenlikte 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı 102 projeden 32 tanesi jüri önüne çıkmaya hak kazandı. İçlerindeki bilim insanlarını keşfetmeye çalışan öğrencilerimiz birbirinden ilginç ve yaratıcı projeleriyle katılımcılardan büyük beğeni topladı. Ankara Üniversitesinin değerli akademisyenlerinden Prof.Dr. Bekir Sıtkı KANDEMİR ve Prof. Dr. Satılmış ATAĞ fizik jürisi, Prof. Dr. Oya BOZDAĞ DÜNDAR Kimya jürisi , Prof. Dr. Duygu ÖZEL DEMİRALP ise biyoloji jürisi oldular. Kendilerine şenliğimize verdikleri destek ,öğrencilerimize verdikleri moral ve olumlu bilimsel yönlendirmelerden dolayı çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi