ANKÜ ve ÖZEV El Ele

Bu içerik 30.11.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Genel bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 29.11.2018 tarihinde “Türkiye Özürlü Eğitim ve Dayanışma Vakfını” ziyaret ettik. “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimiz engelli arkadaşlarımızla görsel sanatlar ve müzik etkinliği yaptılar. Görsel etkinliğinde, el baskısı yapıldı. El baskısında, “ANKÜ ve ÖZEV’in el ele“ olduğunun bir kez daha altını çizdik. Farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette; öğrencilerimizin özenle hazırlayıp hediye paketi yaptıkları yiyeceklerimizi engelli arkadaşlarımızla paylaştık. Müzik etkinliğinde ise, gitar eşliğinde engelli arkadaşlarımızın istemiş oldukları şarkıları seslendirdik. Etkinliğimiz; öğrencilerimizin farkındalığını artırmış, bakış açısını değiştirmiştir.

Tüm engelleri kaldırmak ümidi ile “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü” müz kutlu olsun.