ANKÜ Türkiye Satranç Şampiyonası Grup Maçlarına Katılıyor

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlemiş olduğu “2015 -2016 Öğretim Yılı Okullararası Satranç Turnuvası”na öğrencilerimiz katılmıştır.
24 – 26 Şubat 2016 tarihleri arasında 19 Mayıs Spor Kompleksi Tesislerinde yapılan turnuvaya Satranç Kulübü danışman öğretmeni Uzm. Hüseyin Tunç gözetimde dahil olan öğrencilerimiz; Berk Can Büyükutku, Ege Gökay Törenli, Fahir Arda Özipek ve Yağız Özsoy’u turnuvada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyor.
Türkiye Şampiyonası okul sporları grup yarışmalarına okulumuzu temsilen doğrudan katılma başarısı gösterdikleri için teşekkür edip başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi