ANKÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ “ANKÜ’DEN ŞANLIURFA’YA MUTLULUK KOLİLERİ”

Bu içerik 05.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Edebiyat zümremizin “ANKÜ’den Şanlıurfa’ya Mutluluk Kolileri” başlıklı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Şanlıurfa Ülkülü İlk ve Orta Okulu için kitap, defter, kağıt, eğitsel oyunlar gibi pek çok eşya toplandı. Bunun yanında okulun ihtiyaç listesi alınarak sınıflara asıldı ve her öğrenci elinden geldiğince hiç tanımadığı öğrenciler için paylaşımlarda bulundu. Temizlik malzemeleri de dahil olmak üzere pek çok eşyanın toplandığı toplam otuz bir koli Şanlıurfa’nın Ülkülü köyündeki Ülkülü İlk ve Orta Okuluna kargoyla gönderildi.

Sevgili öğrenciler “güle güle kullansınlar” duygusuyla, Edebiyat zümremize ve katkı sağlayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve okul çalışanlarına teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi