ANKÜ SOKAK HAYVANLARINI KORUMADA ÖNCÜ

Bu içerik 08.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

13.11.2017 Çarşamba günü okulumuzun Çevre, Beslenme, Sosyal Yardımlaşma, Yeşilay Ve Kızılay Kulübünün düzenlediği yiyecek ve içecek kermesinde elde edilen gelir ile 30 adet 15kg lık köpek maması satın alınmıştır. 3.01.2018 Çarşamba günü kulüp ve kermeste aktif olarak rol almış bütün öğrencilerimiz ile birlikte Çayyolu  Dodurga da bulunan Hayvan Koruma Derneğinin barınağına ziyarete gittik. Aldığımız mamaları teslim ettik. Yaklaşık olarak 500 adet, çeşitli nedenlerle yaralanarak oraya getirilmiş sokak köpeğinin tedavisini ve bakımını üstlenen barınaktaki hayvanları sevdik. Sadece bizimki gibi bağış yolu ile getirilen mamalarla beslenen bu köpeklerin bakımlarının nasıl yapıldığı hakkında bilgi aldık. Öğrencilerimizin sokak hayvanlarına karşı duyarlılığını artırmayı hedeflediğimiz bu yardım etkinliğinin tüm aşamalarında desteğini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi