ANKÜ RCIMUN 2017’DE

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

MUN kulübünden 9 öğrencimiz İngilizce öğretmenleri, Bahadır KORKUT eşliğinde, 04-08 Nisan 2017 tarihleri arasında Robert Koleji’nde düzenlenen RCIMUN 2017 konferansına katılmışlardır. Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen 55 okuldan 695 öğrencinin katıldığı bu konferansta öğrencilerimiz Papua Yeni Gine ve Tunus delegasyonlarını başarıyla temsil etmişlerdir. 5 gün boyunca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki gibi dünya sorunlarını tartışmış ve çözüm önerileri yazmışlardır. Etkinlik süresince ana dilin İngilizce olduğu komitelerde, öğrencilerimiz hem dil, hem de sosyal becerilerini geliştirerek başka ülkelerin de gözünden, dünya sorunlarına son derece farkındalıkla yaklaşmışlardır. Katılımcı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi