ANKÜ PEMPE KÖŞK’TE

Bu içerik 20.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

17.04.2018 Salı günü Haziran ayında yapılacak Avrupa Bilim Gezisine katılacak öğrencilerimiz Fen Bilimleri zümre öğretmenleri eşliğinde Pembe Köşk’ e gittiler.

II. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Sayın Özden TOKER tarafından karşılandılar. Burada Prof. Dr. Emel DOĞRAMACI ‘nın “ Cumhuriyet’in Türk Kadınına Kazandırdıkları” ve Uluslararası Bilim Kadınları Ödülün kazanan Doç. Dr. Bilge DEMİRKÖZ’ ün “Uzay Radyasyonu Testleri Projesi : Bir CERN işbirliği “ konulu konuşmalarını dinlediler. Öğrencilerimiz Parçacık Hızlandırıcı ile kafalarına takılan soruları Doç Dr Bilge DEMİRKÖZ ‘e sorma fırsatı buldular. Sayın Özden TOKER’e konukseverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi