ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞMA TOPLANTISI

Bu içerik 25.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

18-19 Nisan günleri ANKÜ 8. Öğrencileri ile toplantı salonumuz da Özel Anadolu Lisesi tanıtma ve sohbet toplantısı düzenlendi. Sınıflar düzeyinde tam katılımın olduğu toplantıda Okul Müdürü Mustafa ÖZDEMİR Anadolu Lisesinin bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif çalışmaları hakkında bilgi verdi ve okul etkinlik sunusunu sundu. Ölçme ve Değerlendirme uzmanımız Hüseyin TUNÇ Üniversite başarıları ve Akademik genel sonuçları, Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Gülden KURT Rehberlik servisi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bizlere destek olan ANKÜ Ortaokulu Müdürü Mehtap ACAR ÜNAL ve Müdür Yardımcısı Orhan ŞAHİN, ve toplantılara katılan Ortaokul Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi