ANKÜ OKUL ÖNCESİNDE PORTFOLYO HEYECANI

Bu içerik 14.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Eğlenerek büyüyen çocuklarımız 13 Ocak Cumartesi günü aileleriyle okula geldi ve öğrendiklerini portfolyoda anlattı.

Öğrencilerimiz portfolyo sunumlarını sınıf öğretmenleri ve İngilizce öğretmenleri eşliğinde iki ayrı oturumda gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, bir dönem boyunca araştırdıkları ve araştırırken öğrendikleri proje konuları ile ilgili yaptıkları çalışmaları, aileleri ile paylaşmanın mutluluğunu ve başarmış olmanın gururunu yaşadılar.

Çocuklarının kendi kendini değerlendirme becerisi kazandığı, yorum yapma,  kendini ifade etme, özgüven ve özdenetim gibi birçok alandaki gelişmelerini   gören anne – babalar, sunum sonunda mutluluklarını  ifade ettiler.