ANKÜ OKUL ÖNCESİNDE PORTFOLYO HEYECANI

Bu içerik 29.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Bilindiği üzere portfolyo öğrencinin eğitim süresi içerisinde öğrendiklerinden birçoğunu seçip, bir dosya şeklinde ailesine sunduğu bir süreçtir. Çocuk, portfolyosunu ailesi ile paylaşırken, öğrenme gücünün bilinçli bir biçimde farkına varır, anne-babalar da çocuklarının nasıl geliştiklerini, nelere ilgi duyduklarını açıkça görürler.

ANKÜ’lü Minikler,16-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, anne-babaları ile portfolyo sunumları için okulda buluştular. Dosyalarını kendi ağızlarından anlatmanın gururunu yaşadılar. Yıl içinde, fen etkinlikleri kapsamında yapılan deneylerden istediklerini seçen minikler, aileleri ile birlikte, seçilen deneyleri yapmanın heyecanını yaşadılar. Yıl boyunca, İngilizce, drama, müzik ve beden eğitimi derslerinin nasıl bir süreçte işlendiğini ailelerle paylaşmak adına, bu derslerden kısa kesitler sunularak, paylaşım sona erdi.

İlköğretime geçmenin haklı gurur ve mutluluğunu da bu süreçte yaşayan ANKÜ Okul Öncesi öğrencilerine, hayat boyu başarılar dileriz.