ANKÜ OKUL ÖNCESİ ÇOCUK BİLİM MERKEZİNDE

Bu içerik 24.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okul Öncesi Eğitim Sınıfları öğrencileri,  “Su” projesi kapsamında Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Su Okulu’nu ziyaret ettiler. Suyun hayatımızdaki önemi, su kaynaklarının verimli kullanımı ve su tasarrufu ile ilgili bilgilendirici ve farkındalık yaratan bir sunum izlediler.

Daha sonra laboratuvar ortamında, özel sıvılar içerisinde muhafaza edilen deniz canlılarını incelediler. Bu keyifli deneyim sonrasında öğrencilerimiz mikroskop ile su piresini inceleyerek gözlem yapma ve tartışma fırsatı buldular.

Bu heyecan verici deneyim için Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi’ne teşekkür ederiz.