ANKÜ MÜNAZARA KULÜBÜ

Bu içerik 29.11.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Münazara, öğrencilerin çeşitli konularda bilgi birikimlerini, hitabet ve iletişim kabiliyetlerini, hızlı düşünme ve karar alma yeteneklerini yarıştırdığı bir ikna oyunudur. “Her düşünceye şans ver.” cümlesiyle yola çıkan ANKÜ Münazara Kulübü bu yıl ikincisi düzenlenen Gazi Anadolu Lisesi Münazara Yarışması’na on öğrenciden oluşan beş takımla katılmıştır. 12 okul ve 52 takımın katıldığı yarışmada ilk kez münazara maçına çıkan öğrencilerimiz başarılı sunumlar sergilemiştir. Münazara Kulübü’nü destekleyen okul yönetimi ve velilerimize, yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.