ANKÜ LİSE YGS KIŞ KAMPI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ GVO Özel Anadolu Lisesi, YGS-LYS Hazırlık Kurs Programı dahilinde 25-29 Ocak tarihleri arasında tekrar amaçlı bir kış kampı düzenlemiştir. Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri, farklı branşlardaki öğretmenleri ile Bolu Koru Otelde çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

Her dersten her gün 5 farklı oturumda sınava giren öğrencilerimiz bu sayede:
• Tüm kazanımları tekrar etme imkanı bulmuş.
• Sınavların hemen sonunda sınav değerlendirmeleri yapılmış.
• Zorlandıkları konularda öğretmenleriyle
bire bir çalışarak eksikliklerini gidermiş.
• Bireysel veya grup halinde yapılan çalışmalarla konu tekrarlarını tamamlamış.
• Akşamları bireysel çalışma saatlerinde eksik olan kazanımları konu ve soru bazında öğretmenleriyle ele alma fırsatı yakalayarak bütün öğrencilerimiz programı verimli bir şekilde değerlendirmişlerdir.

Kamp boyunca öğrencilerimiz sıkı bir programa tabi tutulurken Bolu Dağları’nın tertemiz, oksijen dolu bembeyaz doğa örtüsüyle bedenen ve ruhen rahatlama imkânı bularak her yönüyle YGS hazırlıklarını tamamlamışlardır.
Öğrencilerimiz, kamp organizasyonunun oldukça faydalı olduğunu ve kendilerini son derece motive ettiğini ifade etmişlerdir. Sonuçların bu şekilde memnun edici olması bu faaliyetin geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi düşüncesini ortaya çıkarmıştır. Öğrencilerimize bu zorlu yarışta şimdiden başarılar dileriz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Müdürlüğü