ANKU in WONDERLAND

Bu içerik 17.11.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

İkinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz “Cloud Theatre” tarafından sergilenen “Alice in Wonderland” adlı İngilizce tiyatro oyununu ilgi ve heyecanla izlediler. Oyunumuz yurt dışından gelen yetenekli ve profesyonel oyuncular tarafından sahnelendi. Gösteri öncesinde sınıf içerisinde yapılan ilgili etkinlikler sayesinde, gösteri boyunca öğrencilerimiz tiyatro oyunumuza etkili bir katılım sağladılar.

Oyun karakterleri Alice ve Hatter’ın öğrencilerimiz ile birlikte etkileşimli etkinlikler yapması, hepimizi çok heyecanlandırdı. Gösterimiz öğrencilerimizin alışık olduğu öğrenme ortamlarından farklı bir alanda bulunmalarını, eğlenceli ve ilginç bir uygulamanın içinde yer almalarını sağladı. Sorulan sorulara İngilizce yanıtlar vererek izledikleri gösterinin bir parçası olmaları, öğrencilerimizi ve biz öğretmenleri çok mutlu etti.