ANKÜ İLKOKUL BİLİM ŞENLİĞİ

Bu içerik 04.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ İlkokul olarak öğrencilerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgi ve meraklarını arttırmak, bilim ve teknolojinin önemini vurgulamak amacıyla 3 Mayıs 2018 Perşembe günü “Bilim Şenliği” gerçekleştirilmiştir.
Şenlik 3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan “Diji-orkestra”nın mini konseriyle başlamış ve ANKÜ Lise Kimya öğretmenimiz Gökmen ÇESNER’in öğrencilerimizle gerçekleştirdiği söyleşiyle devam etmiştir.
Şenliğin ikinci kısmında öğrencilerimiz anne babaları ile Eğlenceli Bilim Deneyleri uygulamış ve deneylerin bilimsel açıklamasını velilerimize sunmuştur.
Öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik eder ve bilimin ışından hiç ayrılmamalarını temenni ederiz.