ANKÜ II. ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

Bu içerik 24.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimiz 21 Şubat 2018 tarihinde, Kariyer Gelişim Programı kapsamında tüm öğrencilerimze yönelik II. ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ’ni gerçekleştirdi. Öğrencilerimizn yoğun ilgi gösterdikleri, kariyer planları için sorularına cevap buldukları etkinlik 16 Üniversite ve Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık firmasının katılımı ile gerçekleşti. Etkinliğe katılan Ortaokul sekizinci sınıf öğrencilerimiz de geleceği planlama, hedef belirleme ve karar verme gibi konularda farkındalık kazandılar. Katılım ve katkılarından dolayı Ankara Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Edubucks, Gelişim Üniveritesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Özel Aydın Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, TED Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi