ANKÜ ATILIM ÜNİVERSİTESİ “FAT CHEF YEMEK PİŞİRME” YARIŞMASINDA

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz öğrencilerinden Yağmur YAYLALI, Kaan SÖNMEZ ve Sili Deniz AY öğretmenleri Hatice ÖZBASMACI rehberliğinde FAT CHEF YEMEK PİŞİRME YARIŞMASINA katılarak, eğitim hayatlarında unutulmaz bir deneyim  yaşadılar. Öğrencilerimizin, meslek seçiminde yönlendirme ve bilgilendirme konusunda doğru yolda ve bilinçli olarak ilerlemelerinde hiçbir fırsatı kaçırmayan okulumuz, Gastronomi alanında kariyer planlayan öğrencilerimize ışık olması açısından bu katılımı gerçekleştirdi.

21/Nisan / 2017’de Atılım Üniversitesinde düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz pişirdikleri yemeklerle değme şeflere taş çıkardılar ve büyük beğeni topladılar.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi