ANKÜ AMERİKA’DA

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okul Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ve Fen Bilimleri Zümre Başkanı Fizik Öğretmeni Ayşegül ERTUNÇ rehberliğinde 16 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Sertifikalı NASA Eğitim Gezisi; Bilim, Sanat, Kültür, Spor ve Eğlence programları başarıyla gerçekleştirilmiştir.

ANKÜ Amerika Gezisi Kültür-Sanat-Spor-Eğlence Programı

Newyork: Empire State binasından Newyork’ un izlenmesi, Central Park, Times Square, Madison Square ve       5. caddenin gezilmesi.

Newyork Yankees Beyzbol takımı ile ezeli rakibi Oakland Athletics maçının ünlü Yankee Stadium’da izlenmesi.

Orlando: 2 günlü sertifikalı eğitimin ardından 1 tam gün Seaworld tema parkının, 1 tam gün Universal Stüdyolarının gezilmesi.

Miami: Dünya’nın en iyi 50 Üniversitesinden biri olan Miami Üniversitesi kampüs tanıtımı, Miami şehir turu ve plajında dinlenmenin ardından unutulmaz deneyimlerle Türkiye’ye dönüş.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi