ANKÜ 20. YIL YIL SONU ŞENLİĞİ (2) YALANCI ARANIYOR OYUNU

Bu içerik 27.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzun 20. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yıl Sonu Şenliği 8 Haziran Çarşamba günü Anadolu Lise konferans salonunda gerçekleştirildi. 9. Sınıfların yıl boyunca okudukları kitaplarla ilgili yaratıcı projeleri “Ankü Okuyor” başlığıyla sergilendi. Okul orkestrasının sunduğu şarkılar dinleyenlere müzik ziyafeti verirken hazırlanan dans gösterisi herkesi coşturdu. Daha sonra lise öğrencilerinin ve Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin Ekim ayından beri yoğun bir tempoyla çalışarak hazırladıkları “Yalancı Aranıyor” adlı tiyatro oyunu izlendi. Oyun ve oyuncular kahkaha dolu bir akşam yaşanmasını sağladı. Yıl sonu şenliğimizde görev alan tüm öğrenci, öğretmen ve her zaman bize destek olan okul idaremize, velilerimize ve tüm izleyicilere teşekkür ederiz.

ANKÜ YIL SONU ŞENLİĞİ EKİBİ