ANA-BABA OKULU

Bu içerik 25.03.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Prof. Dr. Soner YILDIRIM’la “Öğrenmenin 4,5 Yıllık Serüveni/Dijital Çağda Öğrenme”

Okullarımız Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Müge ARTAR’ın öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlamış olan Ana-Baba Okulu Eğitimlerimiz bu yıl da devam ediyor.

Öğrencilerimizin gelişiminde önemli rolleri olan öğretmen ve velilerimizle ortak dili oluşturmak amacıyla Prof. Dr. Soner YILDIRIM tarafından öğretmenlerimize verilen “Öğrenmenin 4,5 Milyon Yıllık Serüveni/Dijital Çağda Öğrenme” semineri, 21 ve 23 Mart tarihlerinde velilerimizle gerçekleştirildi.

“Nasıl öğreniriz?”, “Öğrenmenin fizyolojisi nedir?”, “Öğrenme sürecini destekleyen faktörler nelerdir?”, “Teknoloji çağında gençler nasıl öğreniyor?”, “ Aileler olarak nelere, nasıl dikkat etmeliyiz?”, “Beslenme ve uykunun öğrenmeye etkisi”, “Ailenin bu süreçteki yeri ve önemi” gibi konulara değinilen seminerin sonunda velilerimiz, günlük hayatta kullanabilecekleri yeni bilgi ve bakış açısı edindiklerini ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Katkılarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.