MEZUNLARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR “ANKÜ’LÜ YILLAR” SÖYLEŞİSİ 2

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzun 20. yıl etkinlikleri kapsamında, ANKÜ Aidiyet Geliştirme Komisyonu tarafından düzenlenen “ANKÜ’lü Yıllar” söyleşisinin ikincisi, 20.01.2016 tarihinde mezun ettiğimiz üç öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimizin hem kariyer gelişimlerini desteklemek hem de mezunlarımızın deneyimlerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen söyleşiye, okulumuzdan 2004 yılında mezun olan Mert Eren TÜRKGÜVEN, 2006 yılında mezun olan Arda YILMAZ ve 2007 yılında mezun olan Kansu Ekin TANCA katıldılar.

Söyleşi, mezunlarımızın kendilerini ve mesleklerini tanıtmasıyla başladı. Daha sonra mezunlarımız ANKÜ’deki öğrencilik yıllarından bahsettiler ve öğrencilerimize geleceklerini planlama konusunda fikir verdiler. Söyleşiyi büyük bir ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz etkinliğin sonuna doğru merak ettikleri soruları sordular. Söyleşi, Müdür Yardımcımız Mehtap ÜNAL ve öğrencilerini yetiştiren öğretmenimiz tarafından teşekkür plaketlerinin verilmesiyle son buldu.

Mezunlarımızın başarılarından dolayı gurur duyuyor, katılımları için teşekkür ediyoruz.