23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bu içerik 24.04.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü’nde coşkulu bir törenle kutladı.
Program, kalabalık bir öğrenci-veli grubunun katılımıyla gerçekleşen Ulusal Egemenlik Korteji ile başladı. Korteje okul bandosunun çaldığı ve hep bir ağızdan söylenen marşlar eşlik etti. Ardından Güneş Meydanı’nda sergilenen halk oyunları, çeşitli dans gösterileri ve oratoryo ile program devam etti. Tören sırasında rektör Prof. Dr. Erkan İBİŞ ile geleceğin mimarları olan öğrenciler beyaz güvercinler uçurarak dostluk, kardeşlik ve barış dileklerini bir kez daha yineledi.