19. BİLİM ŞENLİĞİ

Bu içerik 18.05.2022 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Bu yıl 19. düzenlediğimiz “Suya Saygı” Temalı Bilim Şenliğimiz, Lise Konferans Salonunda Burak ERMAN yönetimindeki Okul Orkestramız ile başlayıp, 11. Sınıf Öğrencimiz Onur BAŞARAN ’ın “Suya Farklı Bir Bakış” Sunumu ile devam etmiştir.

Okul bahçemizde Fizik-Kimya Biyoloji alanlarında toplam 26 adet proje sergilendi. Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliğinden Doç. Dr. Yeşim MOĞULKOÇ Fizik Projelerini, Eczacılık Fakültesinden Prof. Dr. Oya BOZDAĞ DÜNDAR Kimya Projelerini, Fen Fakültesinden Prof. Dr. Nur KOÇBERBER KILIÇ Biyoloji Projelerini değerlendirmişlerdir.

Her Alanda

En Yaratıcı

En Bilimsel

En Çevre Dostu

Projeler seçilmiştir.

Ayrıca öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde hazırlamış oldukları çalışmaları da srgileme imkanı buldular.

Öğrencimizi tebrik ederiz.