18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINI HAZIRLAYAN EKİBE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümünü kutlamak ve şehitlerimizi anmak için Matematik zümremizin öncülüğünde program hazırlanmış, Öğrencilerimiz Çanakkale ruhunu ve duygusunu hissetmişler, ulusal benliklerinde iz bırakan etkinlikle şehitlerimize ve önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’üe şükranlarını sunmuşlardır. Sunum yapan öğrencilerimizin teşekkür belgeleri konferans salonunda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR tarafından takdim edilmiştir. Emeği geçen, okul idarecilerimize, tüm zümrelere, okul personelimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi